VAPAA-AIKA | Tupa+pukuh+sauna+terassi+aittarak.+talousrak.

Nuottarannantie 157, Lapinmäki, Varkaus

KOKO

35 m2

HINTA €

98 000

VUOSI

1992

Huikealla sijainnilla, paras ilmansuunta Länteen ja syväväylän varrelta sekä vielä sähköt! Nämä ominaisuudet tekevät tästä mökistä todellisen helmen! Tämän päivän trendinä on, että mökille pääsee nopeasti, helposti ja sieltä käsin voi tehdä töitäkin. Varkauden keskustasta tänne ajat noin 10 minuuttia ja Savontieltä vain noin 6 minuuttia! Silti ollaan aivan luonnon helmassa ja alueen arvostetuimman vesistön äärellä!

Etätyöt sujuvat nopealla nettiyhteydellä ja veneitä katsellessa, jotka kulkevat harvakseltaan edessä siintävää syväväylää pitkin! Kun sää suosii, voit napata läppärin ja kahvikupin matkaasi ja siirtyä mökin "toiseen olohuoneeseen" - nimittäin ihanan isolle terassi-laiturille. Laiturin kupeessa on vuosia levännyt matkavene, joten paikka on valmiina vaikka järeämmälle moottoriveneelle. Uimaan pääset terassin puolelta uimaportaita pitkit tai jos rohkeus riittää niin hyppää vaikka pommilla laiturin nokasta! Syvyyttä on laiturin päässä sen verran reilusti ja vesihän on kirkasta Unnukan ja Saimaan vettä, joten jalkakarvat ruskeana ei tarvitse järvestä nousta!

Päärakennus hirsirunkoinen perinteinen saunamökki. Tuvassa on varaava leivinuuni sekä avotakka iltatulen fiilistelyä varten. Tuvassa on lisäksi keittonurkkaus, josta löytyy pieni hella/uuni, jääkaappi ja kaappitilaa. Sähköt, kun mökkiin tulee, niin valaistus ja kaikki nykyajan sähkötarvikkeet ovat käytettävissä. Mökistä pääsee pukuhuoneen kautta saunaan, jossa on hyvin tilaa myös peseytyä. Mökin yhteydessä on myös kiva terassi saunan jälkeistä viiluttelua varten.

Mökin tupa on sen verran tilava, että esimerkiksi laverisohvilla saat istumatilaa ja myös nukkumatilaa muutamalle henkilölle. Lisää nukkumatilaa on vierressä olevassa 1996 rakennetussa hirsiaitassa, jossa on kaksi erillistä tilaa. Toisessa on kaksi erillistä sänkyä ja toisen oven takaa löytyy kiinteästi rakennettu "yläsänky", jonka alapuolella on hyvää tavaransäilytystilaa tai miksipäs ei vaikka lisää nukkumatilaa. Irrallisella sähköpatterilla saa huoneet pidettyä lämpimänä, mikäli mökillä vierailu maistuu talvellakin. Tie pidetään auki ympäri vuoden pihatien liittymään asti. Ihan viimeset muutama kymmentä metriä voi halutessaan sopia auraajan kanssa, mikäli haluat päästä aivan mökin pihaan asti talvellakin.

Lisäksi tontilla on talousrakennus, missä on liiteri, varasto ja hotelli helpotuksen virkaa ajava perinteinen huussi.

Kalustusta kauppaan kuuluu reilusti, joten mökkeilemään pääset vaikka heti, eikä mukaan tarvitse ottaa kun ruokakassi.

Aivan ihana rantatontti joka koostuu kahdesta kiinteistöstä, joista jälkimmäinen toimittaa "lisämaan" virkaa!

Tämä ihana mökki pitää ehdottomasti kokea paikan päällä ja sijaintinsa puolesta yksityisesittelyt voidaan sopia todella joustavasti! Onhan mökki niin täydellisen sijainnin päässä!

Siitä se mökkielämä alkaa ja tietää, missä on Juhannuksena juhlat! Tervetuloa!

Perustiedot

Sijainti
Nuottarannantie 157, Lapinmäki, Varkaus
Kaupunginosa
Lapinmäki
Kohdenumero
20419474
Kerroksia
1
Asuinpinta-ala
35 m2
Tontin pinta-ala
2050 m2
Kokonaispinta-ala
57 m2
Kuvaus
Tupa+pukuh+sauna+terassi+aittarak.+talousrak.
Rakennusvuosi
1992
Käyttöönottovuosi
1992
Muuta kauppaan kuuluvaa
Tuvassa leivinuuni ja avotakka. Molemmilla on samassa piipussa oma hormi/pelti. Keittonurkkauksessa kaapistoa/kalusteita sekä pieni hella/uuni ja jääkaappi sekä seinähyllyjä. Kiinteitä valaisimia. Verhotangot. Kalusteita. Kauppaan kuuluu runsaasti irtaimistoa, eli hyvin pitkälti mökki myydään valmiina pakettina tarvikkeineen ja huonekaluineen. Irtaimistoa ei ole tähän eritelty erikseen, vaan kauppaan kuuluu kaikki kiinteistöllä kaupantekohetkellä oleva irtain omaisuus. Venettä ei kuulu kauppaan vaan tontilla oleva vene on "vuokralaisen". Veneen ostosta voi toki neuvotella erikseen.


Hintatiedot ja muut kustannukset

Velaton hinta
98 000 €
Myyntihinta
98 000 €
Neliöhinta
2 800,00 € / m2


Asunnon lisätiedot

Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, Sähkö


Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
Hirsi
Sauna
Oma sauna
Olohuoneen kuvaus
Hirsiseinät. Lakattu lautalattia. Laipio puupaneelia.
Seinämateriaali: Puu
Lattiamateriaali: Lauta
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Huopa


Talon ja tontin tiedot

Kerroksia
1
Tontin omistus
oma
Rakennusoikeus
Kiinteistöllä 915-409-1-15 (Ritvanranta) rakennusoikeus määräytyy RA1 (10% kiinteistön pinta-alasta) kaavamääräyksen mukaan: Rakennusoikeus 105 m²- (35+8+18)= jäljellä 44 m². Kiinteistöllä 915-409-1-46 (Ritvanranta 1) ei ole kaavassa rakennuspaikkaa. Lisätietoja välittäjältä tai Varkauden Kaupungin kotisivuilta Kaavoitus osiosta.
Kiinteistötunnus
915-409-1-15

Kohdetta välittää


Lundberg Lari
Kiinteistönvälittäjä, LKV, yrittäjä

0504090900
lari.lundberg@savonlkv.fi

Yhteydenottopyyntö


KarttaSavon
Asuntomarkkinat Oy

Pohjois-Savo
Pirnankatu 4
78200 Varkaus

Etelä-Savo
Porrassalmenkatu 21 B (3. krs)
50100 Mikkeli

Ma-To 9.30-16.30
Pe 10.00-15.00


Ota yhteyttä

+358 50 409 0900

toimisto@savonlkv.fi

Ota yhteyttä Kartta


SEURAA

Seuraa meitä Facebookissa:

TietosuojaselosteCopyright © 2020 Savon Asuntomarkkinat Oy